Termeni si conditii

Mai jos se regaseste politica de termeni si conditii utilizata de tutorials.ro. Aceasta este realizata pentru a oferi tuturor vizitatorilor o vizita placuta si sigura.

Va rugam sa cititi atent toate randurile de mai jos, deoarece se considera ca avem acceptul vostru asupra acestei politici in momentul in care veti vizita alte sectiuni ale site-ului. In cazul in care considerati ca aceasta politica nu este pe placul dumneavoastra va rugam se parasiti imediat site-ul.

Toate informatiile de pe site pot fi folosite fara nicio restrictie numai pentru scop propriu. Este interzisa folosirea acestora in scop comercial, indiferent daca informatiile sunt trunchiate, reformulate, copiate sau reintrepretate sau daca folosirea acestora se face in mediu virtual sau in cel clasic, pe hartie.

Singura exceptie admisa este aceea in care aveti un acord scris din partea conducerii site-ului.

In cazul in care doriti sa folositi aceste informatii in scop personal va rugam sa va adresati in prealabil unor specialisti de renume din domeniu, deoarece informatiile de pe site sunt de uz general si nu sunt personalizate pentru cazuri particulare.

Tutorial.ro nu isi asuma sub nicio forma responsabilitatea asupra corectitudinii informatiilor de pe site si nici a veridicitatii acestora.

Astfel, echipa manageriala si redactorii site-ului nu pot fi trasi in nicio situatie la raspundere in cazul in care isi pot face aparitia daune ca urmare a folosirii informatiilor de pe site.